Здравейте колеги, снощи някой малоумник ми е изкъртил дръжката на вратата... мога ли да сменя само пластмасата или трябва цялата брава?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дръжка на врата
Collapse
X
-
Вчера разглобявах вратата и след като развих винтовете се сетих, че имаше някакъв чалъм за разглобяване на 2-те части на дръжката. На снимките се вижда мястото, където трябва да се натисне за да се разглоби "щипката".
При мен проблема е, че се е изхлузило малкото лостче между дръжката и бравата. Отваря се само отвътре. Не знам как е монтирано, но аз не успях нито да го сложа както си е дръжката на място, нито да сваля дръжката. Релсата, по която се сваля стъклото пречи да се издърпа дръжката навътре. Завряна е на кучето в ... Някой ако знае начин да казва. Аз не мога да напипам дупката, в която влиза лостчето дори с 1 пръст, камо ли да монтирам законтрящата пластмасова щипка и после лостчето.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Колега PEPI-2ALFA тази стара тема може да ти е от полза:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70481Alfa Romeo 146 TS 16v 1999г.
Comment
Comment